Prodaja

Highend sport brands

Uz osnovne djelatnosti sportske rekreacije i rehabilitacija TTS Sport je uvoznik i distributer isključivo najkvalitetnije fitness opreme .

U našoj ponudi ne postoji “low budget” oprema već samo najbolje od najboljeg sa svjetskog tržišta.

Svim zainteresiranim klijentima osiguravamo potpunu uslugu:

  • projektiranja,
  • savjetovanja,
  • opremanja

Svojim znanjem i 25 godišnjim iskustvom u profesionalnom i rekreativnom sportu spremni smo vam pomoći  savjetima ili sugestijama pri uređenju ili opremanju novog fitnessa ili CrossFit box-a..

Kao što smo već napomenuli TTS Sport bavi se distribucijom isključivo super premium opreme. Prvi brand s kojim smo potpisali ugovor o distribuciji je najcjenjeniji američko-njemački proizvođač traka za trčanje WOODWAY.

Više o ponudi HighEnd Sport-a na www.highendsport.hr

Najam i organizacija - Event & Rental Agency

Show Concept

Koliko ste puta poželjeli napraviti neku proslavu, prezentaciju ili bilo kakav drugi event za Vašu tvrtku, a da ne morate okrenuti stotine telefonskih brojeva ?

Kontaktirati s tri, pet ili više različitih tvrtki, razgovarati sa desetinama osoba koje Vas zovu i za najmanju sitnicu ili koristiti osobe iz vlastite tvrtke koje tada ne obavljaju svoj primarni posao.

Rental & Event agencija Show Concept osnovana je davne 1995 godine, a TTS Sport grupi pridružila se 2009 godine.

Već 23 godine našim klijentima nudimo usluge planiranja i organizacije prezentacija, poslovnih svečanosti, proslava i svih ostalih zabavnih ostalih događaja.

Usluga koju nudimo je potpuno prilagođena klijentu i konkretnom događaju. Prilikom osmišljavanja takvih događanja fokusiramo se na to da pratimo ideju i viziju klijenta, te da maksimalno udovoljimo specifičnim potrebama i standardima tvrtke i eventa.

U mogućnosti smo u najkraćem roku ponuditi sva kreativna i tehnička rješenja koja uključuju planiranje i izradu troškovnika, scenarij i režiju, izbor jela i pića, nabavu i doradu poklona, voditelje, strane i domaće glazbene goste, scenografiju, razglas, rasvjetu, video prezentacije….

Prednost tvrtke Show Concept je 23 godine iskustva s više od 400 odrađenih evenata širom Europe.

Uz usluge za kompletnu organizaciju evenata Show Concept ima  vlastitu kompletnu High-End scensku tehniku potrebnu za održavanje  najzahtjevnijih evenata.

Kako je sve “pod jednim krovom”  konkurentni smo s cijenom, a ono što je još važnije  koordinacija i organizacija događaja su puno jednostavniji, brži i učinkovitiji.

ostalaponuda

Odlični uvjeti za gotovo sve dvoranske sportove i različite usluge sportske rekreacije, sportske pripreme amaterskih i profesionalnih sportaša, rehabilitacije, zabave i zdravog života za djecu i odrasle.

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak 08:00 – 22:00

Subota – 09.00 – 13.00

Nedjeljom i praznikom ne radimo.

Adresa

Ognjena price 34, Varaždin

Telefon

+385 42 490 850