Ispratite staru 2016. i dočekajte novu 2017. na najvećoj fešti u Varaždinu !

Već šestu godinu za redom TTS Sport centar i Maraschino bar pozivaju vas na cjelodnevni ispraćaj stare i doček nove 2017. godine! Kao što to obično kod nas ide, doček započinjemo u subotu 31. prosinca u ranim jutarnjim satima, već u 9 sati, a završavamo kad se svi umorimo – pretpostavljamo nekad u ranim jutarnjim satima nedjelje, 1. siječnja 2017.

Budući da se kaže da kako uđemo u novu godinu, tako će nam biti cijela godina, mi smo odlučili da će nam ulazak u 2017. biti zabavan i ukusan. Za zabavu će se pobrinuti DJ Pucko, legendarni party DJ koji atmosferu zagrijava već od podneva pa sve do kraja programa. Osim njega, za dnevni dio programa zaduženi su i dečki iz Trio Live Acoustic Banda Trnje od 13 pa sve do 19 sati kad nas u novu godinu uvode Carevi od 19:30 pa sve do jutra.  Ukusne delicije priprema nam „Domaći Štacun“ – višestruko nagrađivani prerađivač mesa Ivan Tomašković koji će se pobrinuti da su vam plate uvijek pune vrhunskih suhomesnatih delicija.

Novogodišnje fešte u Maraschino baru redovito privlače velik broj posjetitelja pa smo tako za vas osigurali 500m2 grijanog prostora – Maraschino bar i grijani šator, a kako ne bi bilo gužve osigurali smo i tri šanka. Uz tradicionalno raznolik izbor pića, ove smo godine pripremili i najbolju selekciju vina Roberta Pungračiča.

Ulaz na sve programe je, naravno, besplatan! Na vama je samo da nam pokažete koliko možete biti izdržljivi u partijanju, sve ostalo prepustite nama!

Maraschino bar Varaždin – 100% čista pozitiva!