O nama

Dobrodošli u TTS Sport centar!

TTS SPORT CENTAR moderan je centar za sport, rekreaciju, masažu, rehabilitaciju i zabavu. Centar je 100% u vlasništvu poznatog nogometnog trenera g. Branka Ivankovića.

TTS centar započeo je s  radom kao polivalentni sportski centar još 2009. godine. Objekt se nalazi 300 metara od samog centra grada Varaždina na jednoj od najljepših lokacija pored SRC Sloboda.

Odlični uvjeti za gotovo sve dvoranske sportove i različite usluge sportske rekreacije, sportske pripreme amaterskih i profesionalnih sportaša, rehabilitacije, zabave i zdravog života.

TTS Centar razvio je i vlastite programe funkcionalnih treninga za pripremu amaterskih i profesionalnih sportaša na osnovu višegodišnjeg iskustva poznatog hrvatskog nogometnog trenera profesora Branka Ivankovića, njegovih asistenata i instruktora.

U sklopu TTS Sport centra djeluje i CrossFit Varaždin prvi i jedini licencirani CrossFit centar u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a za zabavni dio tu je moderno uređen sport & lounge bar – Maraschino Craft bar Varaždin.

Moderan klimatizirani prostor, projektiran i izgrađen za sportske aktivnosti veličine je cca 3000m2 „pod krovom“, a nalazi se na parceli od preko 7000m2.

Svojim dugogodišnjim radom, iskustvom, individualnim pristupom, velikom i raznolikom ponudom TTS Centar idealno je mjesto za sve rekreativce i profesionalne sportaše.

raznnolikost & profesionalnost

Prostori u centru!

 

doživitetts centar

Odlični uvjeti za gotovo sve dvoranske sportove i različite usluge sportske rekreacije, sportske pripreme amaterskih i profesionalnih sportaša, rehabilitacije, zabave i zdravog života za djecu i odrasle.

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak 08:00 – 22:00

Subota – 09.00 – 13.00

Nedjeljom i praznikom ne radimo.

Adresa

Ognjena price 34, Varaždin

Telefon

+385 42 490 850

PARTNERI TTS SPORT CENTRA

Zagrebačka pivovara - The Garden Brewery - Lively Roasters - Chefica - Woodway - Grawe Hrvatska