Internacionalna Maraschino Stand-Up večer! Premijera 21.3.2019.!

U četvrtak 21.3.2019. od 21.00 sat Maraschino Craft bar dovodi vam stand-up poslasticu. Čak dva internacionalna stand-up majstora, Mirko Komljenović – Mirkan i Omer Hodžić iz susjedne nam BIH.

Ova dva znalca, majstori za pravi izvorni bosanski humor predstaviti će se varaždinskoj publici po prvi puta u Maraschino Craft baru.

MIRKO KOMLJENOVIĆ – MIRKAN je komičar iz Banjaluke.
Stand-up komedijom se bavi od 2011. godine. Nastupao je širom Bosne i Hercegovine, kao i u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

Zajedno sa domaćim i regionalnim kolegama učestvovao je na prvoj turneji stand-up komedije u BiH pod nazivom “Komedija s nogu”.
Ipak se ne usuđuje reći da je jedan od pionira ili začetnika stand-up komedije u BiH, zato što mu ovo prvo zvuči nekako komunistički, a za ovo drugo vam sama riječ kaže.

Osim komedije voli i sport. Posebno utakmice između Srbije i Hrvatske, jer su to rijetki slučajevi kada za suđenje između njih nije nadležan sud u Hagu.

OMER HODŽIĆ je stand-up komičar iz Mostara.
Ima 26 godine i preko 500nastupa širom Balkana, a poneki i u pravoj Europi. Njegove nastupe snimali su TV1, Comedy Central i mnogi mobiteli iz publike.

Bio je autor i voditelj prve BiH političko društvene satirične tv emisije “Monty Dayton show”. Član je mostarske satirične skupine Onomatobleja sa kojom radi istoimenu radio emisiju i sa kojom je proizveo predstavu Izborna Smutnja. Njegov nastup je provokativan, brutalno iskren, a neki kažu i smiješan.

ULAZ: 40 kn
ulaznice možete nabaviti na recepciji TTS Sport centra

Dobro došli u No1 stand-up bar u Varaždinu!