Ponuda sportova

Izaberite sportsku aktivnost za sebe!

TERENI

TTS Centar omogućava najam po satu za jedan ili dva unutarnja sportska terena 20 x 40, (22 x 42 do mantinela) metara sa najmodernijim „amortizirajućim“ sportskim podom i najkvalitetnijom PVC podlogom na tržištu priznatom od strane FIFE i UEFE

  • Polivalentna dvorana veličine je cca 2000 m2 i opremljena je za mali nogomet, košarku, rukomet, badminton, stolni tenis i većinu ostalih dvoranskih sportova.
  • Mogućnost pregrađivanja jednog terena na 20 x 20 za igru na male golove i manji broj igrača
  • Pet svlačionicas podnim grijanjem, tuševima i toalet uz same terene te još 4 za fitness  omogućavaju veliki komfor za korisnike
  • Vrhunska MH rasvjeta za noćne termine ( prosjek 750 lux )
  • Velike staklene površine sa prirodnim svjetlom za dnevne termine.
  • Grijanje, ventilacija i klimatizacija
  • Sportski “amortizirajući” pod za zaštitu zglobova i tetiva kod igranja
  • TTS tereni zamišljeni su i izvedeni po najmodernijim svjetskim standardima. Pri projektiranju pazilo se je na najsitnije detalje kako bi korisnici imali što bolje uvjete za  rekreaciju i druženja.
tereni

Padel

Padel je brzorastući sport koji kombinira elemente nekoliko sportova s reketom. Igra se na zatvorenom ili otvorenom terenu okruženom zidovima sa sve četiri strane. S obzirom na svoje specifičnosti, padel ima vlastite reket i lopticu.

Igrači koriste poseban padel reket kako bi udarali lopticu preko mreže i pokušavali je postaviti izvan dosega protivničkog tima. Loptica može odskočiti s jednog zida prije nego što se mora vratiti preko mreže, što donosi dinamičnost i izazov igri.

Padel je izuzetno popularan zbog svoje pristupačnosti i zabave koju pruža!

Zahvaljujući manjem terenu i taktičkim elementima, igra je dinamična, brza i zabavna. Bilo da ste rekreativni igrač ili želite sudjelovati u natjecateljskom okruženju, padel vam pruža priliku za aktivan stil života i druženje s prijateljima.

Uskoro ćete se moći upustiti se u avanturu padela i istražiti sve prednosti ovog uzbudljivog sporta koji je osvojio srca ljudi diljem svijeta i u TTS Sport centru!

Tereni

Nogomet

U ponudi su 3 malonogometna terena punih dimenzija od kojih su dva u dvorani s PVC sportskim podom, a jedan je vanjski teren sa umjetnom travom. Mantinele su na sva tri terena pa je na vama da odaberete vrlo napornu igru „bez prekida“ ili malo manje napornu igru na „out“.

Svaka ekipa ima  na raspolaganju svoju svlačionicu s podnim grijanjem, tuševima i ventilacijom.

 

 

Tereni za nogomet se iznajmljuju po satu, a cijene možete vidjeti na slijedećem linku. Cjenik

Tereni

Badminton

Sve je više ljudi, od studenata i studentica pa do poslovnih ljudi, koji u svojem dnevnom rasporedu u  imaju rezervirano vrijeme za partiju badmintona s kolegama. Iako je teren naizgled malen, za natjecateljski badminton potrebno je biti tehnički ali i kondicijski vrlo spreman, jer prosječni igrač može tijekom jednog meča pretrčati i do 4 kilometra.

Tipično se ističu slijedeće karakteristike koje se očekuju od vrhunskog igrača badmintona:

  • Eksplozivnost radi velikog broja učestalih skokova i promjena smjera
  • Sposobnost brze reakcije
  • Naglašena aerobna izdržljivost

Tts centar ima u ponudi četiri badminton terena, a cijene najma terena može vidjeti na slijedećem linku. Cjenik

 

Za sve zainteresirane za ovaj prekrasan sport u Tts Sport centru djeluje badminton klub u koji se možete upisati i naučiti pravilnu tehniku i pravila badmintona.

Fitness

SportTime BNF

Prostore teretane na dva kata vodi ekipa SportTime BNFa.

 

Treninzi se provode u vrhunsko dizajniranim funkcionalnim dvoranama s preko 350 kvadratnih metara, opremljene najsuvremenijom opremom svjetski poznatih proizvođača.

  • GRUPNI TRENINZI – Total Body Workout, Boot Camp, Booty Class, SportTime Cross, Body Shape
  • INDIVIDUALNI TRENINZI, treninzi u paru ili u manjim grupama
  • OPEN GYM s najmodernijom opremom (Keiser Fitness, Woodway, Life Fitness, StairMaster, …)
  • SAMOSTALNO VJEŽBANJE
  • VJEŽBANJE PREMA SPORTTIME PROGRAMU
  • KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA
  • REHABILITACIJA

ostalaponuda

Odlični uvjeti za gotovo sve dvoranske sportove i različite usluge sportske rekreacije, sportske pripreme amaterskih i profesionalnih sportaša, rehabilitacije, zabave i zdravog života za djecu i odrasle.

Radno vrijeme recepcije

Ponedjeljak – Petak 08:00 – 22:00

Subota – 09.00 – 13.00

Nedjeljom i praznikom recepcija ne radi.

Adresa

Ognjena price 34, Varaždin

Telefon

+385 42 490 850