Ponuda sportova

Izaberite sportsku aktivnost za sebe!

TERENI

TTS Centar omogućava najam po satu za jedan ili dva unutarnja sportska terena 20 x 40, (22 x 42 do mantinela) metara sa najmodernijim „amortizirajućim“ sportskim podom i najkvalitetnijom PVC podlogom na tržištu priznatom od strane FIFE i UEFE

 • Polivalentna dvorana veličine je cca 2000 m2 i opremljena je za mali nogomet, košarku, rukomet, badminton, stolni tenis i većinu ostalih dvoranskih sportova.
 • U sklopu centra je i vanjsko igralište punih dimenzija 20 x 40 metara sa umjetnom travom posljednje generacije. Mantinele su na sva tri terena pa je na Vama da odaberetevrlo napornu igru „bez prekida“ ili malo manje napornu igru na „out“
 • Mogućnost pregrađivanja jednog terena na 20 x 20 za igru na male golove i manji broj igrača
 • Pet svlačionicas podnim grijanjem, tuševima i toalet uz same terene te još 4 za fitness  omogućavaju veliki komfor za korisnike
 • Vrhunska MH rasvjeta za noćne termine ( prosjek 750 lux )
 • Velike staklene površine sa prirodnim svjetlom za dnevne termine
 • Grijanje, ventilacija i klimatizacija
 • Sportski “amortizirajući” pod za zaštitu zglobova i tetiva kod igranja
 • TTS tereni zamišljeni su i izvedeni po najmodernijim svjetskim standardima. Pri projektiranju pazilo se je na najsitnije detalje kako bi korisnici imali što bolje uvjete za  rekreaciju i druženja.
Tereni

Nogomet

U ponudi su 3 malonogometna terena punih dimenzija od kojih su dva u dvorani s PVC sportskim podom, a jedan je vanjski teren sa umjetnom travom. Mantinele su na sva tri terena pa je na vama da odaberete vrlo napornu igru „bez prekida“ ili malo manje napornu igru na „out“.

Svaka ekipa ima  na raspolaganju svoju svlačionicu s podnim grijanjem, tuševima i ventilacijom.

 

 

Tereni za nogomet se iznajmljuju po satu, a cijene možete vidjeti na slijedećem linku. Cjenik

Tereni

Badminton

Sve je više ljudi, od studenata i studentica pa do poslovnih ljudi, koji u svojem dnevnom rasporedu u  imaju rezervirano vrijeme za partiju badmintona s kolegama. Iako je teren naizgled malen, za natjecateljski badminton potrebno je biti tehnički ali i kondicijski vrlo spreman, jer prosječni igrač može tijekom jednog meča pretrčati i do 4 kilometra.

Tipično se ističu slijedeće karakteristike koje se očekuju od vrhunskog igrača badmintona:

 • Eksplozivnost radi velikog broja učestalih skokova i promjena smjera
 • Sposobnost brze reakcije
 • Naglašena aerobna izdržljivost

Tts centar ima u ponudi četiri badminton terena, a cijene najma terena može vidjeti na slijedećem linku. Cjenik

 

Za sve zainteresirane za ovaj prekrasan sport u Tts Sport centru djeluje badminton klub u koji se možete upisati i naučiti pravilnu tehniku i pravila badmintona.

Tereni

Stolni tenis

Na terenima velike dvorane TTS centra možete zaigrati i ovaj popularan sport. Stolovi se iznajmljuju po satu.

Profesionalni stolovi, specijalni pod, 750 lux-a LED rasvjete, grijanje, svlačionice s tuševima…

Tts centar ima u ponudi šest stolova, a cijene najma stola po satu možete vidjeti na slijedećem linku. Cjenik

 

Fitness

TTS Gym²

Vama koji ste prvi puta na stranicama TTS Gym², čestitamo na prvom koraku prema zdravom načinu života!

TTS Gym²

Mi u TTS Gym² se trudimo se da vam uvijek bude zanimljivo, edukativno i poticajno te da što češće uvodimo u programe posljednja saznanja iz svijeta fitnesa kao i najnapredniju opremu.

Ako ste uvijek umorni od posla i svakodnevnih obaveza to je prvi znak da Vam je prijeko potrebna bolja fizička kondicija koja jedina garantira kvalitetnu borbu protiv svakodnevnog stresa, umora i velikog broja modernih bolesti!

Svoje ciljeve i želje povjerite našim trenerima koji imaju stručan savjet i pravi odgovor na Vaša pitanja vezana uz Vaš napredak i što brže i zdravije postizanje zadanog cilja.

Svakim novim dolaskom Vaše psihofizičko stanje će se naočigled popravljati, a vi ćete uskoro biti potpuno zadovoljni u društvu novih poznanika i trening partnera.

 

TTS Sport Gym² ukratko
 • Najmodernija oprema u RH (Keiser Fitness, Woodway, Life Fitness, StairMaster, Octane Fitness, Xenios USA, Concept2,..)
 • Open Gym
 • Velik broj različitih grupnih funkcionalnih programa
 • Personalizirani pristup klijentu
 • Perfektni trenažni uvjeti
 • Higijena na najvišem nivou
 • 400m² prostora
 • 65 besplatnih parkirnih mjesta

Svi programi u nastavku, a cijene programa možete vidjeti na slijedećem linku. Cjenik

MOGUĆNOSTI TRENIRANJA U TTS GYM² I VRSTE PROGRAMA
Open Gym

Pored mogućnosti treniranja u grupama, TTS Gym² svojim članovima nudi i mogućnost individualnih i samostalnih treninga u sklopu Open Gyma.

Tri osnovne mogućnosti za treniranje u TTS Open Gymu su:

 • Trening po TTS Gym² programu
 • Privatni trening (1:1 ili 1:2) s osobnim trenerom
 • Trening po vlastitom programu

Trening po TTS Gym² programu

 • Ova opcija je idealna za ljude koji su dovoljno motivirani i disciplinirani da samostalno slijede kvalitetan program treninga, ali trebaju pomoć stručne osobe/trenera oko kreiranja istog.

Osobni programi 1:1, 1:2

 • Za sve one koji ipak najviše vole uvijek uz sebe imati trenera koji ih vodi, usmjerava, educira i motivira – omogućili smo opciju privatnih treninga. To je naravno najkvalitetnija opcija individualnih treninga, a kod nas u TTS Gymu² je dodatno podignuta na višu razinu.

Trening po vlastitom programu

 • Ova opcija je idealna za one koji imaju dovoljno znanja i iskustva u području fitness treninga te nemaju problema s motivacijom.

Opis OPEN GYM programa slijedi u nastavku, a cijene  možete vidjeti na slijedećem linku. Cjenik

Grupni funkcionalni fitnes programi  

Programi grupnog funkcionalnog treninga podrazumijevaju vježbanje u grupi od minimalno 6, a maksimalno 12 vježbača, gdje svi vježbači u grupi imaju iste ili slične ciljeve, potrebe i karakteristike. Svi treninzi su unaprijed stručno i pažljivo programirani kako bi proizveli najbolje rezultate na najsigurniji način. Svaka grupa ima svog trenera koji vodi cijeli trening, brine o sigurnosti i napretku vježbača te je u svakom trenutku spreman pomoći, educirati i korigirati. Ovisno o odabranom programu treninzi se održavaju 2 ili 3 puta tjedno, u trajanju od 60 do 90 minuta.

Opis svih funkcionalnih programa slijedi u nastavku, a cijene  možete vidjeti na slijedećem linku. Cjenik

Medicinski fitnes programi 

Suvremeni način života u kojemu ljudi veći dio dana provode sjedeći za računalom, u automobilu ili pak na kauču pred televizorom neizbježno dovodi do raznih bolova i tegoba u zglobovima i/ili mišićima. Upravo zato svaki naš trening program obavezno uključuje vježbe za trup, kukove (tzv. „CORE“)  i rameni pojas kako bi se ublažili ili potpuno uklonili bolovi u leđima, vratu, koljenima, kukovima… Ako i vi imate slične tegobe, šanse su jako velike da ćete ih ukloniti vježbajući prema našim progresivnim trening programima.

Priprema profesionalnih i rekreativnih sportaša 

U posljednjih desetak godina kondicijski zahtjevi svakog profesionalnog sporta su se višestruko povećali. To znači da je sportašima danas jako teško pratiti performanse svojih konkurenata ako ne rade dodatno na svojoj kondicijskoj pripremljenosti.

Sukladno tome, treneri TTS Gym2 svakodnevno pomažu profesionalnim i rekreativnim sportašima da poboljšaju svoju brzinu, eksplozivnost, snagu, agilnost, koordinaciju, fleksibilnost i ostale motoričke sposobnosti, ovisno o tome gdje su deficitarni i što je više potrebno u njihovom sportu.

Također se možemo pohvaliti s činjenicom da su čak dva kondicijska trenera TTS Gym2 postala glavni kondicijski treneri u prvoligaškim nogometnim klubovima u zemlji i inostranstvu što dokazuje kvalitetu koja se već godinama nudi u našem Gym-u.

Dva unutarnja i jedan vanjski malonogometni teren, strenght open gym, box, kardio dvorana, sauna te neposredna blizina atletske staze i oprema nam uvelike pomažu da svakom sportašu omogućimo najbolje trening uvjete u Hrvatskoj.

Opis  programa slijedi u nastavku, a cijene  možete vidjeti na slijedećem linku. Cjenik

Rehabilitacije / Kineziterapije 

Suvremeni stil života koji uključuje sve više sjedenja, nekretanja i ne korištenja vlastitih mišića doveo je do znatnog povećanja ozljeda – ne samo među sportašima nego i u običnoj populaciji. Ozljede poput uganuća ili iščašenja zglobova, istegnuća ligamenata pa sve do puknuća kostiju su sve učestalije. U takvim situacijama izrazito je važno napraviti kvalitetan i detaljan rehabilitacijski program.

Zbog toga su treneri koji provode kineziterapije isključivo diplomirani kineziolozi. Već jedanaest godina treneri Gym-a veliki dio radnog vremena provode upravo u provedbi takvih rehabilitacijskih programa. Na neki način, mogli bismo reći da smo specijalisti za aktivni dio rehabilitacije širokog spektra ozljeda.

Poduka 

Ako ste zainteresirani za naprednije oblike vježbanja, naši treneri vam mogu pomoći da svladate elemente iz:

 • Olimpijskog dizanja utega (trzaj, nabačaj, izbačaj)
 • Gimnastike (karike, preča, ruče, tlo)
 • Powerliftinga…..

SVI PROGRAMI U PONUDI

TTS OPEN GYM PROGRAMI

Pored mogućnosti treniranja u grupama, TTS Gym² svojim članovima nudi i mogućnost individualnih i samostalnih treninga u sklopu Open Gyma. Osim što je prekrasno uređen i opremljen najkvalitetnijim fitness spravama na svijetu (Keiser, Woodway, Stair Master, Octane itd.), TTS Open Gym je i mjesto gdje ćete moći dobiti najbolje programe funkcionalnog fitness treninga, uz najbolje trenersko vodstvo/coaching. Kontinuirano usavršavanje i učenje od najboljih hrvatskih i svjetskih autoriteta iz svijeta fitnesa i kondicijske pripreme sportaša omogućuje nam da kreiramo profesionalne, zanimljive i učinkovite trening programe za sve naše članove. Naravno, uvijek je otvorena mogućnost samostalnog treniranja po vlastitom programu u Open Gym prostoru na katu.

Tri osnovne mogućnosti za treniranje u TTS Open Gymu su:

 • Trening po TTS Gym² programu
 • Privatni trening (1:1 ili 1:2) s osobnim trenerom
 • Trening po vlastitom programu

Trening po TTS Gym² programu

Ova opcija je idealna za ljude koji su dovoljno motivirani i disciplinirani da samostalno slijede kvalitetan program treninga, ali trebaju pomoć stručne osobe/trenera oko kreiranja istog. Tu naravno u priču ulazimo mi i nakon što pouzdano utvrdimo Vaše trenutno stanje forme i glavni cilj koji želite postići, kreiramo najbolji program treninga za njegovo ostvarenje. Taj program ćemo zajedno s Vama detaljno proći, objasniti Vam kako se on izvodi i pokazati Vam pravilnu tehniku izvedbe svake vježbe u programu – jer nam je izuzetno stalo do Vaše sigurnosti i rezultata kakve ćete postići vježbanjem!

Nakon toga samostalno izvodite program koristeći Vaš osobni karton, sve dok ne bude vrijeme za izradu novog, naprednijeg programa (u pravilu nakon 4-6 tjedana), kojega ćemo Vam opet detaljno objasniti i pokazati kako se izvodi. Na ovaj način ste sigurni da radite točno one vježbe koje su najbolje za Vas u datom trenutku te da slijedite osnovni princip progresije kako biste na siguran i učinkovit način došli do svog cilja!

Naravno, kroz cijelo vrijeme Vašeg vježbanja prema programu kojeg smo kreirali za Vas naši treneri su Vam dostupni za bilo kakvu pomoć, objašnjenje ili podsjetnik kako izvesti bilo koju vježbu u programu. Kod nas nikada nećete biti prepušteni sami sebi.

Kakav god Vaš trenažni cilj bio – podizanje općeg fitnesa, mršavljenje i topljenje masnih naslaga, ublažavanje tegoba i bolova u zglobovima, povećanje funkcionalne mišićne mase, unaprjeđenje ciljanih motoričkih sposobnosti i performansi, i slično – možete biti sigurni da ste kod nas u izvrsnim rukama i da ćemo se iskreno posvetiti Vama i Vašem cilju – jer to je ono što volimo raditi i u čemu smo najbolji!

Privatni trening (1:1 ili 1:2) s osobnim trenerom

Za sve one koji ipak najviše vole uvijek uz sebe imati trenera koji ih vodi, usmjerava, educira i motivira – omogućili smo opciju privatnih treninga. To je naravno najkvalitetnija opcija individualnih treninga, a kod nas u TTS Gymu² je dodatno podignuta na višu razinu.

Naime, ne samo da svaki naš korisnik koji se odluči za privatni trening (bilo 1:1 ili 1:2) dobije super kvalitetnog, stručnog i posvećenog trenera (koji kreira najbolje trening programe za osobu s kojom radi, uzimajući u obzir njene osobine, mogućnosti i ciljeve, te ju educira, motivira i daje podršku kada je potrebno) nego osoba dobije i posebnu prostoriju za svoje treninge (tzv. PT/personal training gym, odlično uređen i opremljen vrhunskim spravama i trening pomagalima) te posebnu svlačionicu (kako bi cjelokupno iskustvo bilo što ugodnije i posebnije).

Trenirajući s TTS Gym² osobnim trenerom imate najbolje šanse da maksimalno iskoristite svoje potencijale te da ostvarite svoje ciljeve na najsigurniji, najzanimljiviji i najbrži mogući način. Naša misija je da Vam pomognemo ostvariti VAŠU misiju!

Trening po vlastitom programu

Ova opcija je idealna za one koji imaju dovoljno znanja i iskustva u području fitness treninga te nemaju problema s motivacijom. Takvi vježbači obično imaju svoj plan i program treninga te traže mjesto koje im pruža kvalitetne sprave i opremu kako bi ga mogli kvalitetno odraditi – a TTS Open Gym je idealan za to!

Birajte između opcije 2 x tjedno ili neograničenog broja dolazaka i krenite s treningom. Unatoč tome što imate vlastiti program i dobro se snalazite u fitness okruženju, ako u bilo kojem trenutku budete trebali nekakav savjet ili preporuku naši treneri Vam stoje na raspolaganju i rado će Vam pomoći svojim znanjem i iskustvom.

FUNKCIONALNI TRENINZI

Od samog početka rada TTS Gym je bio prepoznatljiv po primjeni tzv. „funkcionalnog treninga“ sa svojim klijentima. Od 2015 godine Gym dobiva američku CrossFit licencu koja je bila aktivna do 2020.

Ukratko, riječ je o treningu u kojemu se dominantno koriste vježbe s vlastitim tijelom i/ili slobodnim utezima.

 • Trening je  zanimljiv i raznovrstan. Neki od rekvizita koja svakodnevno koristimo u našim treninzima su: Air Bike, TRX, kettlebell, Flowin, battle rope, ViPR, sandbag, medicinke i brojna druga pomagala.
 • Uz poboljšanje zdravstvenog stanja, istraživanja potvrđuju i pozitivan utjecaj grupnog vježbanja na psihološki status pojedinca.

Opis funkcionalnih programa slijedi u nastavku, a cijene možete vidjeti na slijedećem linku. Cjenik

 

Body transformation

Body transformation je integralni (training, nutrition & lifestyle) program za skidanje viška kilograma i topljenje masnih naslaga na najbolji i najsigurniji način.

Body transformation je cjelokupan coaching program za osobe koje:

 • Imaju značajniji višak kilograma i potkožnog masnog tkiva kojega se žele riješiti (8-10 kg viška, ili više; M: 20% PMT-a i više; Ž: 30% PMT-a i više)
 • Žele trajno promijeniti loše prehrambene navike i stil života kako bi u godinama ispred sebe imali optimalno zdravlje, fitness i vitalnost
 • Žele naučiti pravilnu tehniku izvedbe osnovnih funkcionalnih vježbi (poput čučnja, mrtvog dizanja, iskoraka, veslanja u pretklonu, KB swinga itd.)
 • Žele poboljšati trenutno stanje forme (izdržljivosti, jakosti, eksplozivnosti itd.)

Treninzi se održavaju 3 x tjedno, u trajanju od 60 minuta, pod stručnim vodstvom trenera i mješovitog su karaktera (muškarci i žene zajedno). Nutrition & lifestyle coaching se održava 1 ili 2 x tjedno, u trajanju od 30-60 minuta. Program uključuje i kompletnu dijagnostiku i praćenje napretka svakog sudionika kroz objektivne i subjektivne pokazatelje, kako bi se osiguralo postizanje postavljenog cilja.

Ako Vam je stvarno stalo da se jednom i zauvijek riješite viška kilograma i loših navika, Body transformation je idealan program za Vas. Kod nas ste u najboljim rukama i bit ćemo Vam podrška dok ne postignete točno ono što želite!

 

Academy

Academy je trening program za svladavanje osnovnih trenažnih tehnika, pripremanje tijela za naprednije i intenzivnije fitness programe, ili pak održavanje optimalnog zdravlja i fitnesa kroz cijelu godinu – bez stresa i upala mišića.

Academy je edukativno-pripremni trening program za osobe koje:

 • Žele naučiti pravilnu tehniku izvedbe osnovnih funkcionalnih vježbi (poput čučnja, mrtvog dizanja, iskoraka, veslanja u pretklonu, KB swinga itd.) kako bi se mogle uključiti u naprednije i intenzivnije trening programe
 • Žele podići trenutno stanje forme (izdržljivosti, jakosti, eksplozivnosti itd.)
 • Žele jednostavan, kvalitetan i kompletan trening program koji pruža sve ono što moderna zaposlena osoba i/ili roditelj treba za održavanje optimalnog zdravlja, fitnesa i vitalnosti

Treninzi se održavaju 3 x tjedno, u trajanju od 60 minuta, pod stručnim vodstvom trenera i mješovitog su karaktera (muškarci i žene zajedno). Svi vježbači koji žele sudjelovati u naprednijim fitnes programima, a trenutno ne poznaju osnovne trenažne tehnike i/ili nisu u optimalnoj formi trebaju proći minimalno 4, a maksimalno 8 tjedana Academy programa prije nego se uključe u napredniji Men’s fitness ili Female fitness program.

Vježbači koji pak NE žele sudjelovati u intenzivnijim fitnes programima nego žele jednostavne i kvalitetne treninge koji će im osigurati optimalno zdravlje, fitness i vitalnost bez „ubijanja“ na treningu – mogu cijelu godinu trenirati u Academy programu uz postizanje izvrsnih razultata. 

 

Men’s fitness

Men’s fitness je napredni program grupnog funkcionalnog treninga, idealan za one koji vole pomicati vlastite granice fitnesa i tjelesne pripremljenosti.

Men’s fitness je trening program za muškarce koji:

 • Poznaju pravilnu tehniku izvedbe osnovnih funkcionalnih vježbi (poput čučnja, mrtvog dizanja, iskoraka, veslanja u pretklonu, KB swinga itd.)
 • Trenutno jesu u dobroj/solidnoj formi (izdržljivost, jakost, eksplozivnost itd.)
 • Vole naprednije fitnes treninge i žele nastaviti podizati vlastitu razinu forme

Treninzi se održavaju 3 x tjedno, u trajanju od 60 minuta, pod stručnim vodstvom trenera i uključuju samo muškarce. Kao i svi drugi naši programi Men’s fitness je tzv. all-round program (razvija sve aspekte tjelesnog fitnesa: mobilnost, jakost, eksplozivnost, izdržljivost itd.), ali je višeg intenziteta i kompleksnosti vježbi i trenažnih metoda. Kao takav idealan je za muškarce koji već imaju dosta trenažnog iskustva, poznaju osnovne (i naprednije) funkcionalne vježbe te žele ne samo održavati svoju formu nego je žele podizati iz mjeseca u mjesec.

 

Female fitness

Female fitness je napredni program grupnog funkcionalnog treninga, idealan za žene i djevojke koji vole pomicati vlastite granice fitnesa i tjelesne pripremljenosti.

Female fitness je trening program za žene koje:

 • Poznaju pravilnu tehniku izvedbe osnovnih funkcionalnih vježbi (poput čučnja, mrtvog dizanja, iskoraka, veslanja u pretklonu, KB swinga itd.)
 • Trenutno jesu u dobroj/solidnoj formi (izdržljivost, jakost, eksplozivnost itd.)
 • Vole naprednije fitnes treninge i žele nastaviti podizati vlastitu razinu forme

Treninzi se održavaju 3 x tjedno, u trajanju od 60 minuta, pod stručnim vodstvom trenera i uključuju samo žene. Kao i svi drugi naši programi Female fitness je tzv. all-round program (razvija sve aspekte tjelesnog fitnesa: mobilnost, jakost, eksplozivnost, izdržljivost itd.), ali je višeg intenziteta i kompleksnosti vježbi i trenažnih metoda. Kao takav idealan je za žene i djevojke koje već imaju dosta trenažnog iskustva, poznaju osnovne (i naprednije) funkcionalne vježbe te ne žele samo održavati svoju formu nego ju i podizati iz mjeseca u mjesec.

 

Senior fitness

Senior fitness je program grupnog funkcionalnog treninga za osobe starije životne dobi (cca 60+) koje su dovoljno samostalne i fizički sposobne trenirati prateći grupu, te žele održavati (i podizati) vlastitu razinu forme i fitnesa kroz godine pred sobom.

Senior fitness je trening program za osobe starije životne dobi koje:

 • Trenutno jesu u tjelesnoj formi koja im omogućuje samostalno kretanje i izvođenje funkcionalnih vježbi (prilagođenih uzrastu) u okviru grupe
 • Imaju barem nekoliko mjeseci iskustva vježbanja u fitnesu (idealno funkcionalnog tipa)
 • Žele primarno trenirati u grupi kako bi iskoristili njene socijalne i psihološke prednosti (u odnosu na samostalno vježbanje)

Treninzi se održavaju 3 x tjedno, u trajanju od 60 minuta, pod stručnim vodstvom trenera i mješovitog su karaktera (muškarci i žene zajedno). Ključni preduvjet za uključenje u program je dovoljno dobra fizička sposobnost osobe da može pratiti 60-minutni trening u okvirima grupe. Ako to nije slučaj ili ako osoba nema nikakvog iskustva po pitanju vježbanja u fitnesu, potrebno je proći minimalno 6-8 tjedana samostalnog vježbanja (prema programu kojega ćemo mi kreirati) kako bi pripremila tijelo za grupni funkcionalni trening te savladala pravilnu tehniku izvođenja osnovnih funkcionalnih vježbi – prije nego se uključi u Senior fitness.

Redovitim vježbanjem u ovom programu garantirano ćete poboljšati razinu fitnesa i kvalitetu života na siguran način. Svaki trening je pažljivo kreiran kako bi vam omogućio maksimalno uživanje u trećoj dobi, bez oslanjanja na pomoć drugih, čestih posjeta liječniku, korištenja raznih lijekova i drugih problema koji često prate neaktivnu populaciju stariju od 60 godina.

 

Teen fitness

Teen fitness je program grupnog funkcionalnog treninga za tinejdžere (dečke i cure između 13 i 18 godina) fokusiran na optimalan fizički/motorički razvoj djece i mladih u ovom vrlo osjetljivom periodu života. Pravilno držanje tijela, svladavanje pravilne tehnike izvedbe osnovnih funkcionalnih vježbi te usvajanje zdravih životnih i prehrambenih navika prioritetni su ciljevi ovog programa.

Teen fitness je trening program za dečke i cure:

 • Između 13 i 18 godina
 • Koji/e nemaju značajniji višak kilograma i/ili potkožnog masnog tkiva (do max 3-4 kg viška)
 • Koji/e žele naučiti pravilnu tehniku izvedbe osnovnih funkcionalnih vježbi (poput čučnja, mrtvog dizanja, iskoraka, veslanja u pretklonu, KB swinga itd.)
 • Koji/e žele podići trenutno stanje forme (jakosti, izdržljivosti, mišićne mase itd.)

Treninzi se održavaju 3 x tjedno, u trajanju od 60 minuta, pod stručnim vodstvom trenera. Trenažne grupe su odvojene: posebno muška grupa, posebno ženska grupa. I u muškom i u ženskom Teen fitness programu najvažniji ciljevi su: učenje pravilne tehnike izvedbe osnovnih funkcionalnih vježbi, poboljšanje držanja tijela, unaprijeđenje sastava tijela (više funkcionalne mišićne mase, manje potkožnog masnog tkiva), razvoj motoričkih sposobnosti (koordinacije, jakosti, izdržljivosti, fleksibilnosti itd.) te usvajanje zdravih životnih i prehrambenih navika.

 

KPMS – Kondicijska priprema mladih sportaša (12-18 god.)

KPMS je grupni program kondicijskog treninga za mlade sportaše (dečke i cure od 12-18 godina). Podijeljen je u dvije uzrasne kategorije: mlađu (12, 13 i 14 godina) i stariju (15, 16 i 17 godina). Primarni cilj trenažnog programa je naglašeni razvoj svih motoričkih sposobnosti djeteta te usvajanje široke baze temeljnih motoričkih znanja.

KPMS je edukativno-razvojni trening program za mlade sportaše/ice (12-18 godina):

 • Koji/e žele dodatno razviti sve svoje motoričke sposobnosti: koordinaciju, brzinu, eksplozivnost, agilnost, jakost, izdržljivost, ravnotežu itd.
 • Koji/e žele usvojiti i unaprijediti temeljna motorička znanja i vještine: trčanje, skakanje, promjenu pravca kretanja, bacanja, udarce, dizanja itd.
 • Koji/e žele naučiti pravilnu tehniku izvedbe osnovnih funkcionalnih vježbi (poput čučnja, mrtvog dizanja, iskoraka, veslanja u pretklonu, KB swinga itd.)
 • Koji/e žele podići trenutno stanje forme (brzine, jakosti, izdržljivosti itd.)
 • Koji/e žele steći kratkoročnu i dugoročnu kompetitivnu prednost u odnosu na svoje sportske protivnike

Program je podijeljen u dvije uzrasne kategorije: mlađu (12, 13 i 14 godina) i stariju (15, 16 i 17 godina), kako bi cjelokupni kurikulum vježbi i trenažnih metoda, te doziranje opterećenja (intenzitet, ekstenzitet i volumen) bili što bolje prilagođeni biološkoj dobi i psihosomatskim mogućnostima djeteta.

Treninzi se održavaju 2 x tjedno, u trajanju od 60 minuta, pod stručnim vodstvom trenera. Trenažne grupe su odvojene: posebno muška grupa, posebno ženska grupa. I u muškom i u ženskom KPMS programu primarni cilj je siguran, kvalitetan i integralan motorički razvoj djeteta, koji će značajno doprinijeti boljem i bržem napredovanju u djetetovom odabranom sportu.

Ono što današnjim mladim sportašima ponajviše nedostaje su osnovna motorička znanja i vještine, a KPMS program se upravo na njih fokusira kako bi djeci sportašima maksimalno pomogao u njihovom sportskom razvoju i uspjehu.

 

Kondicijska priprema sportaša

KPS je grupni program kondicijskog treninga za sportaše/ice od 18 godina naviše. Primarni cilj trenažnog programa je razvoj svih motoričkih sposobnosti, s posebnim naglaskom na one koje dominiraju u kompetitivnim situacijama: brzinu, agilnost, eksplozivnost, jakost, izdržljivost i kordinaciju pokreta!

KPS je razvojni trening program za sportaše/ice od 18 godina naviše:

 • Koji/e žele dodatno razviti sve svoje motoričke sposobnosti, s posebnim naglaskom na brzinu, agilnost, eksplozivnost, jakost, izdržljivost i kordinaciju pokreta – zato jer one najčešće donose prevagu u natjecateljskim situacijama
 • Koji/e žele naučiti pravilnu tehniku izvedbe osnovnih funkcionalnih vježbi (poput čučnja, mrtvog dizanja, iskoraka, veslanja u pretklonu, KB swinga itd.)
 • Koji/e žele podići trenutno stanje forme (brzine, jakosti, izdržljivosti itd.)
 • Koji/e žele steći kratkoročnu i dugoročnu kompetitivnu prednost u odnosu na svoje sportske protivnike

Treninzi se održavaju 2 x tjedno, u trajanju od 90 minuta, pod stručnim vodstvom trenera. Trenažne grupe su odvojene: posebno muška grupa, posebno ženska grupa. I u muškom i u ženskom KPS programu primarni cilj je siguran, kvalitetan i naglašen motorički razvoj sportaša/ice, koji će značajno doprinijeti boljem i bržem napredovanju u njegovom/njenom odabranom sportu.

Treneri CV i kontakt

ostalaponuda

Odlični uvjeti za gotovo sve dvoranske sportove i različite usluge sportske rekreacije, sportske pripreme amaterskih i profesionalnih sportaša, rehabilitacije, zabave i zdravog života za djecu i odrasle.

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak 08:00 – 22:00

Subota – 09.00 – 13.00

Nedjeljom i praznikom recepcija ne radi.

Adresa

Ognjena price 34, Varaždin

Telefon

+385 42 490 850