TTS Sport Fest 2017 – Festival sporta i zdravlja!

Pratite sve novosti vezane za TTS SPORT FEST 2017 na ovom linku!

TTS Sport centar ove je godine ponovno, po sedmi puta, domaćin velikog izuzetno atraktivnog međunarodnog CrossFit natjecanja – Varaždin Throwdown sa 140 natjecatelja iz čitave Europe.

Kako bi ove godine Varaždin Throwdown zasjao u punom sjaju, TTS Sport centar uz natjecanje organizira i prvi Festival sporta i zdravlja. Ovo je jedinstvena prilika da se posjetitelji upoznaju s novim saznanjima iz svijeta sporta i zdravlja ali i mogućnost da nabave proizvode iz ponude naših izlagača partnera po povoljnijim akcijskim cijenama direktno na sajmu ili uz dobivene popust kupone na prodajnim mjestima partnera.

Festival i natjecanje održat će se na prostoru TTS Sport centra, Ognjena Price 34 u Varaždinu 27. i 28. svibnja.

Za TTS Sport Festival je previđen prostor u velikoj sportskoj dvorani veličine 2000 m2, a međunarodno CrossFit natjecanje će se održati na vanjskom malo-nogometnom terenu TTS-a.

Ulaz na oba događaja je naravno besplatan za sve posjetitelje, a sve s ciljem upoznavanja publike i svih zainteresiranih s najnovijim proizvodima i uslugama na području zdravlja i sporta.

Ovi  putem pozivamo sve zainteresirane da nas posjete u subotu 27.5. i nedjelju 28.5. na 7. međunarodnom natjecanju u najatraktivnijem i najbrže rastućem sportu na svijetu CrossFit-u kao i na vrlo zanimljiv Festival sporta i zdravlja koji će obuhvatiti sve dobne skupine s naglaskom na rekreativne sportaše i djecu sportaše.

Pratite nas i dalje jer ćemo u narednim danima objavljivati izlagače ali biti će tu i nagradnih igara na kojima možete osvojiti i vrijedne nagrade TTS Sport centra i naših partnera.

Vidimo se u TTS Sport centru u subotu 27. i nedjelju 28.5.!

Dobro nam došli!