Varaždinci uživali uz najbolje burgere i ludu zabavu u TTS Sport centru!

Oduševljeni Varaždinci i njihovi gosti posjetili su u subotu, 2.9. kroz TTS Sport centar i Maraschino bar Varaždin kako bi se zabavili i uživali u sasvim novoj i zanimljivoj gastronomskoj ponudi objedinjenoj pod nazivom „Burgers and Barbells“.

Ovogodišnji prvi po redu „Burgers and Barbells“ party Varaždincima je osigurao atraktivan sadržaj cijeli dan. Jutro je bilo rezervirano za najfiniju specijalitetnu kavu koju nudi samo Maraschino bar Varaždin. Uz pomoć najboljih hrvatskih barista, stručnjaka za specijalitetnu kavu i majstora u latte artu, subotnje je jutro u Maraschinu zamirisalo po najfinijoj arabici pripremljenoj kroz Aeropress i V60, a svi oni koji su uživali u espressu na poklon su dobili i pravo malo umjetničko djelo na pjeni od kave.

Pravu „burger atrakciju“ pripremili su kuhari iz Lifeclass termi Sveti Martin koji su donirali burger od gotovo 20 kilograma. U tom megaburgeru uživali su štićenici Utočišta za beskućnike iz Varaždina.

Popodnevni dio programa bio je rezerviran za sport i hranu! „Burgers and Barbells“ okupio je pet najboljih burgera, odnosno restorana u čijoj se ponudi nalaze i burgeri, u sjeverozapadnoj Hrvatskoj – Đurina hiža, American Dollar Bar, Stari Hrast, Central Park Čakovec i Bluesun hotel Kaj. Restorani su se svojim najboljim burgerima predstavili okupljenoj publici, a ako je suditi prema interesu u subotu, vrhunski burgeri su na velika vrata ušli na domaću gastro scenu.

Dok su neki stajali u redu za burgere, naši vrijedi Crossfiteri odradili su dva pokazna treninga kako bi svi zainteresirani vidjeli kako izgleda pravi Crossfit trening i što sve mogu očekivati ukoliko se odluče pridružiti Crossfit Varaždin grupi u TTS Sport centru. Trening je bio posebno atraktivan budući da je kiša pokušala pokvariti planove, no Crossfiteri su nastavili s treningom na otvorenom unatoč jakom pljusku i niskim temperaturama.

Na unutarnjem terenu sedam je ekipa odmjerilo snage u najsmješnijem i najzabavnijem nogometnom turniru – Bubble Footballu. Finale su izborile ekipe Gin Tonic Amateri i Partizan, a utakmica je završila neriješeno pa su za pobjedu odlučujući bili sedmerci u kojima je bolja bila ekipa Gin Tonic Amateri. Najbolje plasirane ekipe osvojile su i vrijedne nagrade koje su osigurali naši sponzori – Lifeclass Terme Sveti Martin, Đurina hiža, Stari hrast i Central Park Čakovec.

Kraj večeri bio je rezerviran za koncert varaždinske rock grupe JamIT.

TTS Sport centar i Maraschino bar Varaždin još se jednom zahvaljuju svima na dolasku, kako gostima tako i izlagačima, ali i osoblju i konobarima koji su se još jednom iskazali. Hvala svim sponzorima i pokroviteljima, a zahvaljujemo se i Turističkoj zajednici Grada Varaždina za logističku podršku.

Drago nam je da Varaždinci sve više prepoznaju potencijal Maraschino bara Varaždin te se nadamo češćim ovakvim druženjima!