TTS Sport zabava

Zabava? Na pravom ste mjestu!

Uz sportske aktivnosti svakako ide i odlična zabava. U TTS Sport centru nalazi se jedan od najljepših lokala u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, novouređeni bar – Maraschino Craft bar.

U sklopu Maraschino Craft bara djeluju još dvije ugostiteljske jedinice,  Party Centar  Maraschino i dječja rođendaonica ZVRK.

Maraschino Craft bar

100% Čista pozitiva!

Maraschino Bar  jedan je od najvećih lokala u gradu Varaždinu. Nalazi se u sklopu TTS Sport centra pored SRC Sloboda cca 400 metara od samog centra grada Varaždina. Veličine je 180 m2 nepušačkog dijela, 60 m2 zimskog vrta s podnim grijanjem koji je ujedno i prostor za pušenje, više od 300 m2 terase i 120 m2 prostora na katu namijenjenih, privatnim proslavama, dječjim rođendanima i korporativnim eventima.

Uz veliku ponudu bezalkoholnih i alkoholnih pića, prirodnih hladno prešanih sokova i koktela, Maraschino bar je jedini lokal u gradu koji nudi najkvalitetniju craft kavu na svijetu – Lively Roasters Co., kao i vrhunske premijum čajeve Chefica, servirane u posebnim porculanskim šalicama s pješčanim satom.

Lokal je potpuno klimatiziran i posebno ventiliran, ima vlastitih 60 parkirnih mjesta, besplatnu WI-FI mrežu, razglas i rasvjetu pa je uz dnevni rad adekvatan i za različite noćne evente.

Maraschino Craft bar također je poznat po odličnoj specijalitetnoj kavi (Speciality , artisan ili craft kava), najvećem izboru žestokih pića u cijeloj sjeverozapadnoj Hrvatskoj, odličnim koncertima, kvalitetnoj glazbi najvećim i najdužim dočecima Nove godine te nastupima najkvalitetnijih stand-up komičara s naših prostora.

Party centar Maraschino

Prostor za svaki event!

Party centar Maraschino nalazi se na katu iznad Maraschino bara. Veličine je 120m2 plus 60m2 balkona. Prostor je potpuno opremljen sa frižiderima, retro pultom, šankom, setovima za sjedenje, scenskom rasvjetom i kvalitetnim razglasom.

Party centar idealan je prostor za sve vrste proslava do 100 osoba. Eventi s većim brojem posjetitelja održavaju se u Maraschino baru s kapacitetom od cca 400 osoba.

 

Manji dio tvrtki koje su nam ukazali povjerenje za svoje korporativne evente:

  • Grawe
  • PBZ
  • NTH Grupa
  • Colas Grupa
  • VABA banka
  • Rotary Club
  • IGEA
  • LPT
  • I mnogi drugi….
  • FOI
Dječja rođendaonica Zvrk

Velike fešte za malce!

Rođendaonica ZVRK najveći je prostor za dječje rođendane u SZ Hrvatskoj. Organiziramo dječje rođendane prema Vašim željama, s najbogatijom ponudom slavljeničkih programa u Hrvatskoj.

 

Prostor za proslavu uključuje: Maraschino Party centar,  multifunkcionalnu dvoranu, jedan sportski teren u velikoj sportskoj dvorani. U cijenu je uključen sportski animator, hrana po vašem izboru, sokovi i grickalice u neograničenim količinama, dječji šampanjac, torta  i pokrivka   po vašem izboru, dekoracija prostora (baloni, ukrasi, ukrašena stakla), CD s fotografijama, poklon za slavljenika. Na sportskim terenima djeca imaju mogućnost odabrati niz sportskih igara (nogomet, odbojku, badminton, košarku, rukomet, momčadske igre (graničar na 3 različita načina), igre u krugu,  žive društvene igre, hvatalice i još mnogo toga). Rođendaonica ZVRK osim standardne ponude hrane i pića uključuje vrhunske  svjetlosne i zvučne efekte, 2 LCD televizora s laptopom, Nintendo WII i opremu za karaoke. Multifunkcionalna dvorana uključuje disco prostor gdje naši klinci uživaju u plesu („glazbene stolice“, „ledeni ples“), različitim igrama s  balonima, igrama u krugu, itd.

Teško je riječima opisati sve što nudimo, stoga nas posjetite i uvjerite se u kvalitetu naših usluga i zavirite u čaroban svijet proslava jer djeca znaju najbolje, a veliki broj djece je izabrao upravo rođendaonicu ZVRK  !

ostalaponuda

Odlični uvjeti za gotovo sve dvoranske sportove i različite usluge sportske rekreacije, sportske pripreme amaterskih i profesionalnih sportaša, rehabilitacije, zabave i zdravog života za djecu i odrasle.

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak 08:00 – 22:00

Subota – 09.00 – 13.00

Nedjeljom i praznikom ne radimo.

Adresa

Ognjena price 34, Varaždin

Telefon

+385 42 490 850