TTS Sport zabava

Zabava? Na pravom ste mjestu!

Uz sportske aktivnosti svakako ide i odlična zabava. U TTS Sport centru nalazi se jedan od najljepših lokala u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, novouređeni bar – Football Pub.

TTS Sport centar u svojoj ponudi ima, dječju rođendaonicu, kao i prostor za iznajmljivanje.

Football Pub

Sportski doživljaj

Football Pub  najveći je sportski pub u Varaždinu. Nalazi se u sklopu TTS Sport centra pored SRC Sloboda cca 400 metara od samog centra grada Varaždina. Veličine je 180 m2 nepušačkog dijela, 60 m2 zimskog vrta s podnim grijanjem koji je ujedno i prostor za pušenje, više od 300 m2 terase i 120 m2 prostora na katu namijenjenog za privatne proslave, dječje rođendane i korporativne evente.

Lokal je potpuno klimatiziran i posebno ventiliran, ima vlastitih 60 parkirnih mjesta te besplatnu WI-FI mrežu.

Prostor za svaki event!

Prostorija za iznajmljivanje nalazi se na katu iznad Football Puba. Veličine je 120m2 plus 60m2 balkona. Prostor je potpuno opremljen sa frižiderima, retro pultom, šankom, setovima za sjedenje, scenskom rasvjetom i kvalitetnim razglasom.

 

 

Dio tvrtki koje su nam ukazali povjerenje za svoje  evente:

  • Grawe
  • PBZ
  • NTH Grupa
  • Colas Grupa
  • VABA banka
  • Rotary Club
  • IGEA
  • LPT
  • FOI

I mnogi drugi….

Dječja rođendaonica

Velike fešte za malce!

Rođendaonica je najveći prostor za dječje rođendane u SZ Hrvatskoj. Organiziramo dječje rođendane prema Vašim željama, s najbogatijom ponudom slavljeničkih programa u Hrvatskoj. Slavljenici imaju na raspolaganju 900m² sportskog terena u velikoj dvorani i Party centar od 120m² za posluživanje hrane i pića.

Prostor za proslavu uključuje: Party centar, jedan sportski teren u velikoj sportskoj dvorani. U cijenu je uključen sportski animator, hrana po vašem izboru, sokovi i grickalice u neograničenim količinama, dječji šampanjac, torta  i pokrivka  po vašem izboru, dekoracija prostora (baloni, ukrasi, ukrašena stakla) i CD s fotografijama rođendana. Na sportskim terenima djeca imaju mogućnost odabrati niz sportskih igara (nogomet, odbojku, badminton, košarku, rukomet, momčadske igre (graničar na 3 različita načina), igre u krugu, žive društvene igre, hvatalice i još mnogo toga).

Teško je riječima opisati sve što nudimo, stoga nas posjetite i uvjerite se u kvalitetu naših usluga i zavirite u čaroban svijet proslava jer djeca znaju najbolje, a veliki broj djece je izabrao upravo našu rođendaonicu!

ostalaponuda

Odlični uvjeti za gotovo sve dvoranske sportove i različite usluge sportske rekreacije, sportske pripreme amaterskih i profesionalnih sportaša, rehabilitacije, zabave i zdravog života za djecu i odrasle.

Radno vrijeme recepcije

Ponedjeljak – Petak 08:00 – 22:00

Subota – 09.00 – 13.00

Nedjeljom i praznikom recepcija ne radi.

Adresa

Ognjena price 34, Varaždin

Telefon

+385 42 490 850