HUMAC NORM – CYBEX stigao u TTS Sport centar

Najnapredniji uređaj posljednje generacije za dijagnostiku i rehabilitaciju lokomotornog sustava, HUMAC NORM – CYBEX stigao je u TTS Sport centar gdje je u pogon pušten uz pomoć Ursa Schopfera, stručnjaka iz Švicarske.

Kineziolozi i kineziterapeuti TTS Sport centra Dinka Putar, Marko Puček i voditelj kineziterapije i izokinetike, Petar Martinec, uz svoje prethodno znanje i iskustvo prošli su detaljne i zahtjevne edukacije kod doktora Slobodana Kuvalje, stručnjaka i savjetnika Cybex-a za cijelu istočnu Europu i Rusiju te vlasnika Cybex centra s 25 godina iskustva! HUMAC NORM najnovija je generacija Cybexa, a njegovu kvalitetu prepoznali su profesionalni sportaši diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj. Iako su ga u početku najviše koristili skijaši, Humac Norm danas pomaže i košarkašima, nogometašima, tenisačima, ali i svim drugim sportašima kojima je potrebna dijagnostika i terapija lokomotornog sustava.

Humac Norm nije namijenjen samo profesionalnim sportašima i rekreativcima već i osobama koje se ne bave nikakvim sportom, a htjeli bi napraviti dijagnostiku ili izokinetičke terapije. Na taj način mogu odlično upoznati funkcionalnost vlastitog tijela i provjeriti koje im ozlijede prijete u budućnosti odnosno kako određenim vježbama i pokretima spriječiti nastanak mogućih dugoročnih ozljeda kako do rehabilitacije uopće ne bi ni došlo. Uz pomoć Humac Norm uređaja vrlo se jasno može odrediti disbalans lokomotornog sustava, a uz daljnju pomoć naših stručnjaka slabe se točke mogu ojačati kako bi tijelo bilo u balansu.

HUMAC NORM – CYBEX će u TTS Sport centru početi s radom za klijente 2. siječnja, a uz pomoć naših kineziologa i doktora moći ćete napraviti najprecizniju dijagnostiku lokomotornog sustava kao i tretmane rehabilitacije koljena, kuka, skočnog zgloba, ramena, lakta ili ručnog zgloba i to sve kompjuterski kontrolirano zadanim protokolima koji ubrzavaju oporavak dijelova lokomotornog sustava od 3 do 5 puta bez opasnosti od bilo kakve povrede!