CrossFit Varaždin kroz godinu

Ono što u TTS Sport centru najviše volimo je spojiti ugodno s korisnim, a upravo se to dogodilo u petak 23. prosinca u večernjim satima. Naime, članovi CrossFita Varaždin u petak su se okupili na zadnjem zajedničkom treningu kako bi kroz zabavu i druženje zaključili 2016. godinu.

CrossFit Varaždin osnovan je u studenom 2015. godine pod vodstvom trenera Marka Črljenca, što znači da smo nedavno proslavili i godinu dana postojanja. Varaždinski vježbači izuzetno su dobro prihvatili CrossFit pristup treningu i naše trenere što je rezultiralo kontinuiranim povećanjem članova.

CrossFit Varaždin trenutno broji pedesetak aktivnih članova i još dosta ‘kampanjaca’, a naša je ekipa organizirala i Varaždin Throwdown – međunarodno CrossFit natjecanje. Osim toga natjecatelji CF Varaždina sudjelovali su na Game on 2 natjecanju u Sesvetama, Rijeka Cross Challengu gdje su timski osvojili 3. mjesto, Dalmatian Throwdownu u Splitu te Adriatic Throwdownu u Umagu.

Zbog velikog interesa vježbača koji se do sad nisu imali prilike susresti s ovakvim načinom vježbanja, CrossFit Varaždin organizira CrossFit Basic grupe prilagođene početnicima kako bi se izbjegle moguće ozlijede i kako bi se nove vježbače postepeno uvelo u svijet CrossFita. CrossFit Varaždin jedan je od dva službena CrossFit Kids centra u Hrvatskoj te na proljeće organizira CrossFit Kids Kamp, program funkcionalnog treninga, zabave, učenja i druženja u trajanju od 3 mjeseca za djecu od 7 do 10 godina.

CrossFit Varaždin i TTS Sport centar zahvaljuju se svim vježbačima na iskazanom povjerenju, napornom radu, svakoj masnici i žulju te se nadamo da ćete s nama vježbati i u 2017. godini!