Sretna nova godina i hvala Vam 2017 puta!

Još jedan doček nove godine, točnije šesti po redu, je iza nas i to veoma uspješno zahvaljujući svima koji su ga odlučili provesti s nama.

Maraschino bar u sklopu TTS Sport centra Varaždin i ovog je puta novu godinu dočekao u velikom stilu. Najluđu ekipu koja se skupila već od podneva prvi je zabavio jedan od najboljih party DJ-eva ovih prostora, DJ Pucko. Zabavljačku palicu su više nego uspješno preuzeli dečki iz Live Acoustic Banda Trnje – Zoran, Ante, Marko i Petar. Iako ponoć još nije bila ni blizu, ludnica se zahuktala kad su na pozornicu došli Carevi; Matija, Toni, Davorin, Boris, Tibor, Bojan i Mario. Odličnim obradama vrhunskih plesnih hitova Carevi su nas uveli u novu 2017. godinu, a uz potporu DJ Pucka publiku su držali na nogama do ranih jutarnjih sati.

Ovu nevjerojatno dobru večer ne bismo mogli ni zamisliti bez naših vrhunskih konobara. Nemojte nas krivo shvatiti, mi smo svjesni koliko su oni dobri, zato su i naši, ali svake se godine ponovno iskažu u ovakvim ludim situacijama. Koliko je ovogodišnji doček bio izvan svake granice dokazuje i činjenica da se, uz sve ostalo, popilo i svo vino vinarije Pungračič, točnije gotovo 500 litara vina! Hvala Marinu, Luki, Stanku, Slavenu, Ceciliji, Goranu, Teni, Mihaeli, Mileni i Ivici na uspješnom vođenju svih 500 kvadratnih metara prostora i tri šanka i uspješnom usluživanju svih nas cijelu noć i još k tome sa smiješkom i brzo! Svaka vam čast!

Kako ne bismo ostali gladni, budući da smo veliki dio dana i cijelu noć proveli partijajući, pobrinuo se Ivan Tomašković, vrhunski prerađivač suhomesnatih proizvoda i vlasnik Varaždinskih delicija koji nas je razmazio svojim platama.

Veliko hvala također ide i našim zaštitarima koji su sasvim neprimjetno, ali budno pazili da cijela fešta ne izmakne kontroli i da se svi zabavimo i odemo kući s najboljim uspomenama.

Hvala svima vama koji ste nas posjetili, imali smo osjećaj kao da je cijeli grad barem u jednom trenu bio ovdje kod nas. Dali smo sve od sebe da vam bude odlično, a vi ste nam vratili istom mjerom. Također, ne smijemo zaboraviti i Robija koji je upravo naš Maraschino odabrao kao savršeno mjesto gdje je u ponoć zaprosio svoju Tihanu. Želimo im svu sreću!

Veselimo se idućem dočeku za koji ćemo se morati potruditi duplo više da nadmašimo ovaj. Nadamo se da ćete nas posjetiti i nekom skorijom prilikom. Još jednom ste dokazali da je Maraschino ekipa 100% čista pozitiva!

P.S.

Sve fotke s dočeka potražite na našim Facebook stranicama 🙂