Rezervirajte svoj termin za Humac Norm – Cybex!

Nakon nekoliko mjeseci učenja i pohađanja edukacija, što kod doktora Slobodana Kuvalje, stručnjaka i savjetnika Cybexa za cijelu istočnu Europu i Rusiju, te vlasnika Cybex centra s 25 godina iskustva, što u bolničkim centrima, kineziolozi i kineziterapeuti TTS Sport centra od sad su na raspolaganju i vama, Varaždinkama i Varaždincima, ali i svima zainteresiranima za unaprjeđenje vlastitog zdravlja.

Humac Norm – Cybex je najskuplji i najmoderniji uređaj za dijagnostiku i rehabilitaciju lokomotornog sustava na svijetu i u upotrebi je već više od 40 godina uz konstantno moderniziranje i nadogradnje pa je uređaj sada potpuno kompjuterski kontroliran.  Kvalitetu Cybexa odavno prepoznali profesionalni sportaši poput skijaša, nogometaša, tenisača i košarkaša, a od sad je dostupan i sportašima amaterima, ali i osobama koje se ne bave sportom već žele spriječiti nastanak ozlijede ili se pak oporavljaju od operacije dijela lokomotornog sustava.

Uz pomoć Humac Norm – Cybexa precizno se može odrediti trenutno stanje zglobova i ruku, nogu i leđa općenito te na temelju te dijagnoze mogu se planirati različiti načini vježbanja koji odgovaraju isključivo vašem tijelu i koji će spriječiti nastanak ozljeda u budućnosti. Osim što Humac Norm – Cybex pomaže u dijagnostici, on također pomaže prije operacije kao i pri oporavku nakon operacija, odnosno ubrzava proces oporavka za čak tri do pet puta!

Naši kineziolozi i kineziterapeuti Petar Martinec, Dinka Putar i Marko Puček uz pomoć liječnika, održavaju svakodnevno dijagnostike i terapije na Humacc Norm – Cybexu. Ukoliko i vi imate neke probleme i bolna stanja na zglobovima ili samo želite provjeriti trenutno stanje vašeg zgloba kuka, koljena, lakta, ramenog i skočnog zgloba te ručnog zgloba ili disbalans mišića svakako nam se obratite s povjerenjem.

Humac Norm Cybex je također vrlo učinkovit kod neuromuskularnih bolesti poput– multipla skleroze, poliomijelitisa, cerebralna paraliza i sl.

Vaše zdravlje nam je na prvom mjestu.