Valentinovski stand up u Maraschino Craft Baru!

Najomiljeniji “obiteljski” stand up stupa na scenu! Razgibajte mišiće lica i spremite se za bore smijalice jer u Varaždin dolazi Saša Turković i njegov show PreŽivjeti u obitelji!

Osim bogatog komičarskog iskustva Saša je i vrlo iskusan suprug i otac te će u svom prvom showu pričati o klasičnim problemima jedne sasvim (NE)obične hrvatske obitelji, ratama za kredit, neplaćenim računima, djeci, đeparcu…

Naš se Saša u obiteljskom životu snalazi kao i Bear Grylls u divljini, a ako vas zanima kako dođite ga poslušati i nasmijati se njegovim “trikovima” i još boljim savjetima.

Najstariji (godinama, a ne stažem) stalni komičar studija smijeha … fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena.

Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima) koje, na njihov užas i usprkos njihovu negodovanju, često spominje u svojim nastupima.
Preko dana vodi vlastitu tvrtku, a navečer odlazi na nastupe u Studio Smijeha – ženi laže da ide na terapiju za vodu u koljenu.
Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna …
nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani.
Nastojimo mu dati priliku da nastupa što ranije jer nakon što popije svoje ljekove za reumu u 22h … teško ostaje budan.
Misli su mu prljave, a humor čist … bez previše psovki i vulgarnosti.
Saša malo slabije čuje i ne govori Mađarski, tako da, ako mu se želite obratiti tijekom nastupa, molimo Vas da govorite glasnije i nikako ne na Mađarskom.

Ovaj show odličan je šlag na torti vašeg romantičnog izlaska na Valentinovo tako da svoje ulaznice za 14.2. rezervirajte čim prije budući da im je broj ograničen sjedećim mjestima.

Cijena ulaznice je 25 kuna.
Rezervacije i pretprodaja preko Maraschino Craft bara.

*Konzumacija pića u klubu je obavezna