Luka Vidović comedy magic show dolazi u Maraschino Craft Bar!

Maraschino Craft Bar uz pomoć partnera iz Žuje u Varaždin dovodi nešto sasvim novo! 27. travnja dolazi nam legendarni Luka Vidović i njegov “Comedy magic show 18+”

I dalje nastavljamo s vrlo interesantnim programima u Maraschino baru. Nakon 5-6 “čistih” standup nastupa evo i nešto malo drugačije uz pokroviteljstvo naših prijatelja iz Žuje.

„Comedy magic show 18+“ je izrazito duhovita, interaktivna i zabavna mađioničarska predstava za odrasle mađioničara Luke Vidovića.
Lukin odličan smisao za humor, izrazit talent za rad sa ljudima, neodoljiv šarm, dopadljiv karakter, pozitivna energija kojom zrači te vrhunske zabavljačke sposobnosti su razlozi zbog kojih ćete ovu predstavu jako dugo pamtiti!
Predstava se sastoji od niza zapanjujućih interaktivnih mađioničarskih trikova koje Luka sa lakoćom izvodi pred očima publike koju bez iznimke ostavlja bez daha.

Luka svoju spontanost, humor i vedar duh prenosi na publiku, koja se zbog smijeha i opuštenosti vrlo rado dobrovoljno uključuje u izvođenje trikova tijekom cijele predstave. Njegov način interakcije sa publikom i sa svakim pojedincem koji dođe na pozornicu da mu pomaže u izvođenju trikova je urnebesno smiješan, ali i vrlo pažljiv, jer je poznat po tome da uvijek nasmije sve, a ne uvrijedi nikoga.
U svojoj bogatoj karijeri Luka Vidović je svoju predstavu „Comedy magic show 18+“ održao nebrojeno puta na raznim korporativnim večerama, gala večerama, konferencijama, kongresima, božićnim domjencima i svečanim događanjima. Svakako jedan od najbitnijih nastupa u karijeri za istaknuti je nastup za princa Alberta II od Monaca u Monte Carlu, gdje je Luka nastupio u siječnju 2013. godine.

Luka Vidović nastupao je za vrlo velik broj i svjetskih i hrvatskih vodećih firmi poput: „Coca – Cola“ „Samsung“, „Nokia“, „Sony Ericsson“, „Siemens“, „Renault“, „Citroen“, „Suzuki“, „Toyota“, „Nivea“, „Dm“, „American Express“, „Diners Club International“, „AmCham“, „British American Tobacco“, „Johnson & Johnson“, „Vaillant“, „Vipnet“, „HT“, „Zagrebačka pivovara“, „Kraš“, „Belupo“, „Pliva“, „Merkur“, „Uniqa osiguranje“ itd.

Luka Vidović u Maraschino dolazi u petak, 27. travnja, a ulaz je besplatan!