Vikend burgera i Crossfita u TTSu od 1.6.-3.6.

Zadovoljstvo nam je najaviti najfiniji i najjači party u gradu!
U nastavku eto detalja našeg Burgers and Barbells v0.2 eventa!

Kao što već znate, 1., 2. i 3. lipnja u Tts Sport Centar Varaždin (u sklopu kojeg se nalazi i Maraschino Craft bar) održat će se 5. Varaždin Throwdown, veliko međunarodno natjecanje u Crossfitu, a istovremeno s natjecanjem organizirali smo i 2. Maraschino BurgerFest koji je od ove godine također međunarodan, a na kojem su glavne zvijezde najfiniji burgeri iz čak 3 zemlje.

Cilj našeg BurgerFesta nije kvantiteta već kvaliteta, odnosno htjeli bismo Varaždincima i njihovim gostima iz Hrvatske pokazati kako izgledaju pravi, kvalitetni burgeri koje pripremaju najbolji burger barovi u regiji.

Ovogodišnji izlagači su Central Park Čakovec iz Čakovca, Reshetka by Đurina Hiža, Toster Bar iz Novog Sada, Jack & Joe Steak and Burger Club iz Maribora i Submarine Burger iz Zagreba

Uz odličnu klopicu i atraktivan sport svakako ide i odlična glazba.

Zato smo za sve posjetitelje pripremili smo cjelodnevni zabavni program. Tijekom sva tri dana za glazbu će se brinuti DJ, a u petak uvečer nam gostuje poznati DJ Mario Kovac sa svojim odličnim setom. U subotu već u 9.00 ujutro nas očekuje svečano otvaranje CrossFit natjecanja – Varaždin Throwdown 2018, nakon otvaranja DJ, a uvečer Live svirka izvrsnog zagrebačkog cover benda 4head.

Redovito ćemo vas obavještavati o svim novostima kroz naredno razdoblje.

Dobro došli na Burgers & Barbells Vol.II!